Ανακοινώσεις

Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Η κατασκευή του νέου μας ηλεκτρονικού καταστήματος έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον στην διάθεσή σας.

Το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, θα ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημά μας, αλλά και πολλά άλλα μέσω των αποκλειστικών αντιπροσώπων, συνεργατών μας. Πολλά από αυτά θα βρίσκονται καθημερινά σε έκπτωση, περιόδους εκπτώσεων, ειδικών προσφορών αλλά και για τους συχνούς μας πελάτες ειδικά κουπόνια ανταμοιβής.

Λίγη υπομονή, προκειμένου το προσωπικό του καταστήματός μας να αναρτήσει σταδιακά όλη αυτήν την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας!

Με πιστοποιητικά ασφαλείας και λογισμικά προστασίας, ξενοιάστε και κάνετε άφοβα τις αγορές σας. Διαλέξτε ανάμεσα στον τρόπο πληρωμής ή αποστολής που επιθυμείτε ή ακόμα επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να βρούμε την πιο σωστή λύση για την παραγγελία σας. Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε δεχόμαστε παραγγελίες ακόμα και τηλεφωνικά.

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες!
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρετε και παραπάνω η ιστοσελίδα μας έχει κατασκευαστεί προκειμένου να πληρεί τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ώστε να είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη από όλους.

Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό την εταιρεία WEBGRECO για την υπέροχη δουλειά που έκανε τόσο στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και στην ενέργειες έκανε μέσο της ίδιας αλλά και των συνεργατών της, προκειμένου η εταιρεία μας να καθοδηγηθεί σωστά και να λάβει την κάθε δυνατή υποστήριξη τεχνικά αλλά και χρηματοδοτικά.

Πέραν από τις λειτουργίες του καταστήματος, ο ιστόχωρός μας διαθέτει και ένα μενού ενημέρωσης, όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα, ανακοινώσεις και προσφορές μας.

Φυσικά σε ότι αφορά τα νέα και τις προσφορές του καταστήματός μας, να σας θυμίσουμε ότι και η κοινωνική δικτύωση μας όπως facebook, twitter, instagram, google και youtube είναι στη διάθεσή σας.

Επίσης, όλα τα νέα και τις ειδικές προσφορές μας θα μπορείτε να τις βρίσκετε και στο Lesvos.Pro, τον Επαγγελματικό οδηγό της Λέσβου.

Καλή περιήγηση!

Αφήστε μια απάντηση