Η παραγγελία σας, μπορεί να εξοφληθεί με τους εξής τρόπους:

ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει από το κατάστημα τότε η παραγγελία μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά.

Στην περίπτωση που η παραλαβή της παραγγελίας γίνει με κάποιον από τους τρόπους αποστολής τότε έχετε τις εξής επιλογές:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΜΒΑΣΜΑ

Στην περίπτωση που επιλέξτε την κατάθεση ή έμβασμα μέσο τράπεζας η επιχείρηση μας συνεργάζεται με την Τράπεζα Εθνική. Λεπτομέρειες για να προβείτε στην κατάθεση, παρουσιάζονται παρακάτω:

Alpha Bank
Όνομα Δικαιούχου:
ΜΑΝΙΑΤΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
IBAN:
GR6301406010601002320003540

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη με fax στο τηλέφωνο 22510 20192 ή με email στο info [at] maniatellis.gr Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Nexi e-Commerce" και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ

Στην περίπτωση που επιλέξτε να πληρώστε με ταχυδρομική επιταγή, τα στοιχεία του παραλήπτη είναι:

ΜΑΝΙΑΤΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Παπαδιαμάντη 4Α, Μυτιλήνη,
Λέσβος, ΤΚ 81100, Ελλάδα

Ως αιτιολογία θα πρέπει να συμπληρώστε το όνομα με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Με τη λήψη της ταχυδρομικής επιταγής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Στην περίπτωση που επιλέξτε την αντικαταβολή η παραγγελία σας αποστέλλετε άμεσα αλλά εσείς επιβαρύνεστε το κόστος της υπηρεσίας που ανέρχεται στα 1,50€ ανά παραγγελία.

ΜΕ PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με PayPal άμεσα και εύκολα. Εάν επιλέξτε την πληρωμή μέσω Paypal από τις διαθέσιμες επιλογές πληρωμής, στη συνέχεια θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Τα μόνο που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας, είναι να γνωρίζετε το email και το κωδικό πρόσβασης σας.

Σας ευχαριστούμε!