Primer 900 – VALPAINT

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

18 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Μ/Δ
Εταιρεία

Valpaint

Συσκευασία

0,5 lt, 1 kg

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

Primer 900

Aστάρι βάσης.

Το γκρι αστάρι νερού για εξωτερικούς χώρους Primer 900, είναι απαραίτητο πριν τη χρησιμοποίηση του διακοσμητικού χρώματος Klondike. Εφαρμόζετε εύκολα και το χαρακτηρίζει η μεγάλη κάλυψη, η ανθεκτικότητα και η αντοχή στο πλύσιμο. Εφαρμόζεται σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες όπως τσιμέντο, γύψος, σοβάς, γυψοσανίδες, ξύλο και σίδηρο και ακόμη και σε επιφάνειες που είναι ήδη βαμμένες με πλαστικό χρώμα ή ριπολίνη. (υπό την προϋπόθεση ότι το υφιστάμενο χρώμα είναι σε καλή κατάσταση και χωρίς ξεφλουδισμένα σημεία).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Παλαιός τοίχος: Αφαιρέστε όλα τα αποκολλημένα παλαιά και ξεφλουδισμένα χρώματα και καθαρίστε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα αστάρι σταθεροποίησης αναλόγως του τύπου της επιφάνειας. Όταν το αστάρι στεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMER 900 και, μετά από 6 ώρες στους 20°C, προχωρήστε με την εφαρμογή του KLONDIKE.
Νέος τοίχος: Καθαρίστε (και εάν είναι απαραίτητο, συμπληρώστε) την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε. Μόλις στεγνώσει, τρίψτε την επιφάνεια και εφαρμόστε μια στρώση κατάλληλου ασταριού. Όταν το αστάρι είναι εντελώς στεγνό, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMER 900 και, μετά από 6 ώρες στους 20°C, προχωρήστε με την εφαρμογή του KLONDIKE.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

VALPAINT

Η εταιρεία VALPAINT SpA είναι μια ηγετική ιταλική επιχείρηση στον κλάδο των διακοσμητικών χρωμάτων και επιχρισμάτων.

Ιδρύθηκε το 1988 από τον σημερινό Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κο Fernando Sarti. Θεωρείται ως μια από τις πιο προηγμένες ιταλικές εταιρείες σε τεχνολογικό επίπεδο, λόγω των εξαιρετικών σύγχρονων εργαστήριων, τα οποία βασίζονται στην στενή σχέση μεταξύ των χημικών εμπειρογνωμόνων και τεχνικών για τη δημιουργία avant-garde χρωμάτων και βερνικιών.
Περισσότερα