Oro Ricco – GIORGIO GRAESA

17 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Εταιρεία

Giorgio Graesan

Συσκευασία

1 kg

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

Oro Ricco

Βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.

Το Oro Ricco είναι ένα διακοσμητικό χρώμα με βάση με ιριδίζον-χρυσά περλέ φινίρισμα. Είναι χρυσή μεταλλιζέ βαφή ειδικής τεχνοτροπίας.  Το έντονο φως και οι διακοσμήσεις δίνουν μορφή στην ομορφιά και στην ιστορία της ανθρώπινης δημιουργικότητας.  

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το Colore ORO είναι έτοιμο προς χρήση. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί σε 2 στρώσεις με ένα πινέλο, ή ένα γάντι εφαρμογής διακοσμητικών. Μια στρώση Primus Sabbia εφαρμόζεται με ρολό και στη συνέχεια το Colore ORO περνιέται με το πινέλο GIOIA ή με το γάντι. Για εφαρμογές σε πλακάκια μπάνιου με μικρό αρμό, καθαρίστε καλά την επιφάνεια και εφαρμόστε τουλάχιστον δύο στρώσεις Colore ORO απευθείας επάνω στην επιφάνεια.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

Giorgio Graesan

Η ζωή της οικογένειας Giorgio Graesan δεν ήταν ποτέ μαύρο ή άσπρο. Ο πατέρας, Luigi Graesan ήταν ερωτευμένος με τη διακόσμηση, και αμέσως μετά από τον πόλεμο, ίδρυσε την ALPI COLORI για να κατασκευάσει με βάση το νερό χρώματα και σκόνες χρωστικών ουσιών. Οι δύο υιοί του, Giovanni και Giorgio, προσπάθησαν σκληρά για να συμβαδίσουν με τον ενεργητικό πατέρα τους και τον ζωηρόχρωμο τρόπο του με τον οποίο διεύθυνε την επιχείρηση, περνώντας έτσι τη γνώση, τη δημιουργική περιέργεια, και την επιθυμία του για την αύξηση και την καινοτομία.