DUROCRET-DECO FLEX – ISOMAT

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

16 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Εταιρεία

Isomat

Συσκευασία

25kg

Χρώμα

Γκρι, Λευκό

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

DUROCRET-DECO FLEX της ISOMAT

Λεπτόκοκκη, ρητινούχα πατητή τσιμεντοκονία για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα.

Το DUROCRET-DECO FLEX είναι ένα προπαρασκευασμένο, ρητινούχο, ιδιαίτερα
λεπτόκοκκο τσιμεντοκονίαμα, χωρίς διαβρωτικά συστατικά, για εξωτερική ή εσωτερική χρήση. Παρέχει:

• Λεία τελική επιφάνεια.
• Αντοχή σε τριβή.
• Πολύ καλή πρόσφυση με το υπόστρωμα.
• Ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή

Το DUROCRET-DECO FLEX χρησιμοποιείται εσωτερικά και εξωτερικά σε πλήθος εφαρμογών όπως σε σκάλες, δάπεδα, τοίχους, για λόγους αισθητικής (π.χ. κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική), σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία κλπ., καθώς και για ειδικές κατασκευές, όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής (νιπτήρες, λουτήρες, ντουζιέρες) κλπ.

Τρόπος Χρήσης

1. Προετοιμασία υποστρώματος
Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκόνες, λάδια, σαθρά υλικά κλπ. Τυχόν ατέλειες όπως ρωγμές, κενά στο υπόστρωμα κλπ., πρέπει να επισκευάζονται με κατάλληλα υλικά. Πριν από την εφαρμογή του DUROCRET-DECO FLEX σε απορροφητικές επιφάνειες, όπως τοιχοποιία, σκυρόδεμα, σοβά, γυψοσανίδες πρέπει να προηγείται αστάρωμα με το ακρυλικό αστάρι NI-PRIMER ή με το FLEX-PRIMER σε 1-2
στρώσεις, αναλόγως της απορροφητικότητας του υποστρώματος. Η επικάλυψη με DUROCRET-DECO FLEX ακολουθεί μετά από 2-3 ώρες.

 

2. Εφαρμογή
Το DUROCRET-DECO FLEX προστίθεται στο νερό υπό ανάδευση, μέχρι να επιτευχθεί ένα μίγμα με την επιθυμητή εργασιμότητα. Το υλικό εφαρμόζεται με οδοντωτή σπάτουλα των 10 mm. Στη «χτενισμένη» επιφάνεια του DUROCRET-DECO FLEX τοποθετείται υαλόπλεγμα ενίσχυσης βάρους 160 g/m2, το οποίο στη συνέχεια εγκιβωτίζεται με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και δημιουργείται μία σχετικά λεία επιφάνεια. Μετά από 24 ώρες, η σκληρυμένη επιφάνεια του DUROCRET-DECO FLEX ασταρώνεται με το
ακρυλικό αστάρι UNI-PRIMER ή με το FLEX- PRIMER και όσο το αστάρι είναι νωπό (fresh on fresh), εφαρμόζεται το DUROCRET-DECO FLEX ή το DUROCRET-DECO FINISH σε λεπτή στρώση πάχους περίπου 1,5 mm και σε οποιαδήποτε επιθυμητή απόχρωση για τη διαμόρφωση της τεχνοτροπίας της πατητής τσιμεντοκονίας.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

 

ISOMAT

Η ISOMAT είναι ένας Ελληνικός πολυεθνικός Όμιλος που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή χημικών δομικών υλικών, κονιαμάτων και χρωμάτων.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ISOMAT γράφει ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας, βαθιάς τεχνογνωσίας και συνεχούς επιχειρηματικής ανάπτυξης.