Οικολογικό Σταθεροποιητικό Υπόστρωμα Νερού DRP 514 Eco Micronized Stabilizing WB Primer – PITTSBURGH PAINTS

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

14 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Μ/Δ
Εταιρεία

Pittsburgh Paints

Συσκευασία

0,75 lt, 3 lt, 9 lt

Χρώμα

Διάφανο

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

Πολυουρεθανικές Ριπολίνες Νερού Ματ 4115 Ultra Wood & Metal Enamel της PITTSBURGH PAINTS

Τα υψηλής ποιότητας οικολογικά σταθεροποιητικά υπόστρωματα νερού 4115 Ultra Wood & Metal Enamel, για εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους. Έχει μεγάλη διεισδυτικότητα, εξαιρετική πρόσφυση, με αντοχή σε αλκαλικά υποστρώματα, έχοντας παράλληλα υψηλή διαπνοή. Ιδανικό να σταθεροποιεί και να αδιαβροχοποιεί παλαιές πορώδεις επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για καινούριες και πρώην επιφάνειες από σπατουλαριστούς τοίχους, σοβά, μπετόν, τούβλα. Δίνει μία τέλεια επιφάνεια για υψηλής ποιότητας τελειώματα. Στεγνώνει γρήγορα επιτρέποντας την επαναβαφή την ίδια μέρα. Είναι άοσμο, φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διεισδύει και στεγανοποιεί την επιφάνεια
  • Εξαιρετική πρόσφυση
  • Σταθεροποιεί παλαιές πορώδεις επιφάνειες
  • Αντοχή σε αλκαλικά υποστρώματα
  • Γρήγορο στέγνωμα, επιτρέπει επαναβαφή την ίδια ημέρα
  • Αναπνέον φιλμ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣOι Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, ελεύθερες από ξεφλουδίσματα, σκόνες, άλατα και λάδια. Τα σαθρά υλικά λειαίνονται και απομακρύνονται με τα κατάλληλα εργαλεία. Οι γυαλιστερές επιφάνειες γυαλοχαρτάρονται. Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγγόληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και / ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλος εξοπλισμός για την προστασία της αναπνοής. Εφαρμόζετε ένα χέρι DRP 514 MICRONIZED STABILIZING WB PRIMER Οικολογικό Σταθεροποιητικό Υπόστρωμα Νερού.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασία 5ο C έως 40ο C. Αν δεν χρησιμοποιήσετε όλη την ποσότητα του προϊόντος κλείστε καλά το δοχείο για επόμενη χρήση.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ανακατεύετε καλά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιείτε πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Σε μη απορροφητικές ή πρώην βαμμένες επιφάνειες αραιώστε 5% με νερό. Σε απορροφητικές επιφάνειες, όπως καινούργιοι σπατουλαριστοί τοίχοι με ακρυλικό στόκο, παλαιές, πορώδης επιφάνειες, νέο σοβά, αραιώστε από 25% έως 50% με νερό. Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία 10οC εώς 35ο C. Να ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη χρώματος υπολογίζοντας την ποσότητα χρώματος που θα χρειαστείτε.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

PITTSBURGH PAINTS

H Pittsburgh Paints, μέλος του κορυφαίου ομίλου PPG, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χρωμάτων και βαφών, με δραστηριότητα από το 1883 ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.