Οικολογικά Mατ Χρώματα DRP31 Wonder-Pure – PITTSBURGH PAINTS

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

18 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Μ/Δ
Εταιρεία

Pittsburgh Paints

Συσκευασία

1 lt, 10 lt, 3 lt

Χρώμα

Λευκό

Base

Deep, Medium, White/Pastel

Φινίρισμα

Ματ

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

Οικολογικά Mατ Χρώματα 31 Wonder-Pure της PITTSBURGH PAINTS

Τα οικολογικά Ματ χρώματα DRP 31 Wonder-Pure με Κεραμικά Σφαιρίδια είναι ακρυλικό οικολογικό χρώμα, κορυφαίας ποιότητας, εσωτερικού χώρου. Είναι άοσμο χωρίς αμμωνία, ιδανικό για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, γραφεία και για επαγγελματικούς χώρους.Το DRP 31 Wonder-Pure Οικολογικό Ματ με Κεραμικά Σφαιρίδια προστατεύει τον χρήστη και το περιβάλλον. Δίνει εξαιρετικό ομοιόμορφο ματ τελείωμα με εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο και τον καθαρισμό, βασισμένο στην τεχνολογία των κεραμικών μικρο σφαιριδίων που περιέχει. Συνδυάζει ευκολία εφαρμογής, μεγάλη καλυπτικότατη και γρήγορο στέγνωμα με ειδική σύνθεση για να μην πιτσιλάει. Εφαρμόζεται σε κατάλληλα προετοιμασμένες σπατουλαριστές επιφάνειες, σοβά, γυψοσανίδες, μπετόν.

Είναι πιστοποιημένο οικολογικό χρώμα και πληροί τα νέα κριτήρια του Οργανισμού Απονομής Οικολογικών Σημάτων της Ε.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Χρώμα και Αστάρι σε ένα προϊόν
  • Άοσμο χωρίς αμμωνία, ιδανικό για παιδικούς σταθμούς, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία κλπ
  • Βασισμένο στην τεχνολογία κεραμικών μικροσφαιριδίων έχει εξαιρετικές αντοχές στο πλύσιμο και τον καθαρισμό
  • Δίνει πολυτελές ομοιόμορφο ματ τελείωμα
  • Αναπνέον φιλμ
  • Ευκολία εφαρμογής, μεγάλη καλυπτικότητα και γρήγορο στέγνωμα
  • Προστατεύει τον χρήστη και το περιβάλλον
  • Χωρίς Αμμωνία

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, ελεύθερες από σαθρά-ξεφλουδισμένα χρώματα, σκόνες, λάδια,άλατα και μούχλα. Οι γυαλιστερές επιφάνειες πρέπει να γυαλοχαρτάρονται. Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγκόλληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και/ ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Εάν η έκθεση δεν μπορεί να αποφευχθεί με την παροχή τοπικού εξαερισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατάλληλος εξοπλισμός για την προστασία της αναπνοής. Εφαρμόζετε με 1 ή 2 χέρια DRP 31 Wonder-Pure Οικολογικό Ματ με Κεραμικά Σφαιρίδια, εφόσον οι επιφάνειες ασταρωθούν με τον τρόπο που σας υποδεικνύουν οι παρακάτω οδηγίες.

Σπατουλαριστές Επιφάνειες και Γυψοσανίδες: Ασταρώνετε με ένα χέρι DRP 514 Οικολογικό Σταθεροποιητικό Υπόστρωμα Νερού, ή DRP 516 Οικολογικό Ακρυλικό Υπόστρωμα Πολλαπλών Χρήσεων Νερού.

Σοβάς, Μπετόν ή Τούβλα: Ασταρώνετε με DRP 516 Οικολογικό Ακρυλικό Υπόστρωμα Πολλαπλών Χρήσεων Νερού ή DRP 508 Ακρυλικό Αντι-Αλκαλικό Υπόστρωμα Νερού

Πρώην Βαμμένες Επιφάνειες: Εάν οι επιφάνειες είναι σταθερές, ανέπαφες, ασταρώνετε με το Αστάρι DRP 516 Οικολογικό Ακρυλικό Υπόστρωμα Πολλαπλών Χρήσεων Νερού. Τα διάφορα ελαττώματα πρέπει να στοκαριστούν και να ασταρωθούν τοπικά. Εάν οι επιφάνειες είναι παλιές και πορώδεις ασταρώνετε με ένα χέρι DRP 514 Οικολογικό Σταθεροποιητικό Υπόστρωμα Νερού.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ανακατεύετε καλά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιείτε πινέλο, ρολό ή πιστόλι. Χρησιμοποιείτε ρολό με κοντό τρίχωμα σε λείες επιφάνειες. Αραιώστε 5% με καθαρό νερό, εάν είναι απαραίτητο. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 10°C. Κλείνετε το δοχείο μετά από κάθε χρήση. Το στέγνωμα καθυστερεί σε κρύες-υγρές συνθήκες.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

PITTSBURGH PAINTS

H Pittsburgh Paints, μέλος του κορυφαίου ομίλου PPG, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός χρωμάτων και βαφών, με δραστηριότητα από το 1883 ενώ έχει παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.