Εποξικός Στόκος Νερού – BISON

18 Επισκέπτες παρακολουθούν αυτό το προϊόν τώρα!

Ταχεία Παραλαβή

Με ταχυμεταφορική εταιρεία...

20χιλ. προϊόντα

Χρώματα και οικοδομικά υλικά...

24/7 Υποστήριξη

Για προϊόντα και παραγγελίες

2-3 ημ. Παραλαβή

Με κωδικό αποστολής...

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος 0,056 kg
Εταιρεία

Bison

Χρώμα

Πράσινο

Συσκευασία

12 pcs

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Περιγραφή

Εποξικός Στόκος Νερού της BISON

Υπέρ ανθεκτικός εποξειδικός στόκος νερού (πλαστελίνη) 2 συ στατικών. Για επιδιορθώσεις και επισκευές σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους και κάτω από νερό.

Εύκολο στη χρήση, στεγνώνει γρήγορα, δε συρρικνώνεται, γεμίζει κενά σε όλα τα υλικά. Ανθεκτικό κάτω από όλες τις συνθήκες και σε εφαρμογές που υπάρχει άμεση επαφή με ατμό (έως +120°C) και νερό. Μετά την ωρίμανση μπορεί να λειανθεί, τρυπηθεί, βαφεί. Σε πρακτική συσκευασία για εύκολη αποθήκευση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συνθήκες εργασίας: Εφαρμόζεται μόνο σε θερμοκρασίες μεταξύ + 15 ° C και + 25 ° C.

Προσωπική ασφάλεια: Κατά προτίμηση φοράτε γάντια. Μετά τη χρήση, πλύνετε τα χέρια αμέσως και σχολαστικά με σαπούνι και νερό.

Απαιτήσεις επιφάνειας: Τα προς συγκόλληση υλικά πρέπει να είναι στεγνά, καθαρά, απαλλαγμένα από σκόνη και λίπη.

Προκαταρκτική επεξεργασία επιφανειών: Απολιπάνετε τα μέρη που πρέπει να συνδεθούν με ασετόν. Αγριέψτε τις λείες επιφάνειες (γυαλόχαρτο).

Εργαλεία: Χρησιμοποιείστε ένα υγρό μαχαίρι για να κόψετε την απαιτούμενη ποσότητα Epoxy Repair.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρησιμοποιείστε ένα υγρό μαχαίρι για να κόψετε την απαιτούμενη ποσότητα Epoxy Repair (επανατοποθετήστε την προστατευτική μεμβράνη μετά). Πλάστε με τα δάχτυλα μέχρι το προϊόν να έχει ένα ομοιόμορφο μπεζ χρώμα. Αν είναι δύσκολο να το πλάσετε ζεστάνετε το στικ σε θερμοκρασία δωματίου. Πλάστε και χρησιμοποιήστε μέσα σε δυο λεπτά από τη στιγμή που θα το πλάσετε. Αφαιρέστε πλεόνασμα του προϊόντος με μαχαίρι. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία ωρίμανσης αφαιρέστε δαχτυλικά αποτυπώματα περνώντας την περιοχή με νερό ή βρεγμένο πανί.

META:

Λεκέδες / υπολείμματα: Πριν ξεκινήσει η διαδικασία ωρίμανσης αφαιρέστε δαχτυλικά αποτυπώματα περνώντας την περιοχή με νερό ή βρεγμένο πανί.

Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθήκευση σε στεγνό, δροσερό μέρος, όπου δεν υπάρχει πιθανότητα σχηματισμού πάγου.

Βίντεο

Τεχνικό Φυλλάδιο

BISON

Τα 80 χρόνια παρουσίας της BISON αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των νοικοκυριών, των DIYers και των μικρών επαγγελματιών! Ξεκινώντας το 1938 o μπαλωματής Cornelis van der Reepe ανέπτυξε την πρώτη μορφή της κόλλας που σήμερα είναι παγκοσμίως γνωστή ως Bison Kit και έθεσε τα θεμέλια για την επιτυχία της Bison. Για 80 χρόνια τώρα η Bison αναπτύσσει επιτυχημένα προϊόντα στα συγκολλητικά και στα σφραγιστικά όπως η Bison Wood Glue, η Bison Montagekit, η Bison Poly Max, η Bison Super Glue και πολλά άλλα. Η Bison έχει ισχυρή παρουσία και στα οικοδομικά υλικά και προσφέρει δυνατές λύσεις για κάθε δουλειά.

Για μικρές ή μεγάλες εργασίες, η Bison βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας!