Είστε εδώ:ΠΡΟΦΙΛ»ΠΡΟΦΙΛ

Μανιατέλλης Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Σας καλωσορίζουμε στην ολοκαίνουργια ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα του καταστήματος μας και σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε! Έχουμε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα, από την εγχώρια αγορά αλλά και από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων που σας προσφέρουμε με τα 4 συστήματα ανάμιξης που διαθέτουμε και συγκεκριμένα Βιβεχρώμ, Χρωτέχ, Brillux, Vernilac, καθώς και τους τρόπους διακόσμησης των τοίχων με τις ιταλικές τεχνοτροπίες του Georgio Graesan & friends, με σύγχρονες ταπετσαρίες τοίχου και τα διάφορα διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Περισσότερα...

Ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων KLEEMANN

Ο ανελκυστήρας αποτελεί ένα ιδιαίτερο τμήμα κάθε κτιρίου. Κινείται. Ακριβώς λόγω αυτής του της ιδιότητας, διαφέρει από κάθε άλλο χώρο. Η φύση του ανελκυστήρα, η λειτουργία του και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένος, καθιστούν το χρόνο που περνάει κανείς μέσα σε αυτόν, την πιο περίπλοκη και ίσως πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία που βιώνει μέσα σε ένα κτίριο.

Η επιχείρηση σε ο,τι αφορά τον τομέα των ανελκυστήρων, συνεχίζει επί 30 και πλέον συναπτά έτη, τη μελέτη , την εγκατάσταση καθώς και τη συντήρηση των ανελκυστήρων με την εγγύηση της πολύχρονης πείρας μας. Αντιπροσωπεύουμε την Ελληνική πολυεθνική εταιρεία ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων KLEEMANN.

Περισσότερα...