Είστε εδώ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»ΝΕΑ»Σας καλωσορίζουμε στην ολοκαίνουργια ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα!
Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 16:18

Σας καλωσορίζουμε στην ολοκαίνουργια ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η νέα ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα... Η νέα ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα... maniatellis.gr

Σας καλωσορίζουμε στην νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα του καταστήματος μας! Η ανακατασκευή της ιστοσελίδα μας έχει ολοκληρωθεί και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση για να την γνωρίσετε.

Μέσα από την ανανεωμένη σε εμφάνιση αλλά και λειτουργικότητα ιστοσελίδα μας, το επόμενο διάστημα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα, από την εγχώρια αγορά αλλά και από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού!

Γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία προϊόντων από τις εταιρείες που διαθέτουμε όπως Βιβεχρώμ, Brillux, Ceresit, Dulux, Duro Stick, Georgio Graesan & friends, Isomat, Kerakoll, Neotex, Vernilac, Χρωτέχ κτλ.

Κεντρικό άξονα της πολιτικής της επιχείρησής μας, αποτελεί το γεγονός να επικεντρώνουμε την προσοχή μας τόσο στις ανάγκες του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη , προσφέροντας προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες, σε συνδυασμό με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με στόχο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το σύγχρονο χρωματοπωλείου μας, θα το βρείτε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως facebook αλλά και στον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro, από όπου θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε όλες τις ανακοινώσεις και νέα του καταστήματος.

Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό την εταιρεία WEBGRECO για την όμορφη δουλειά που έκανε καθώς και για την φιλική, επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση!